18 Mart 2010 Perşembe

infected brains, ready?

1996 yılında İsrail'de kurulmuş olan efsanevi psychedelic trance grubu Infected Mushroom 23 Nisan Cuma gecesi Bronx Pi Sahne'de hayranlarıyla buluşacak!
1996 senesinde Erez Aizen (I.Zen) ve Amit Duvdevani (Duvdev) tarafından İsrail'de kurulan Infected Mushroom, oluşturduğu farklı sounduyla tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip. Elektronik altyapılarını psychedelic rock ve heavy metal türleriyle besleyerek dinleyicilerine benzersiz deneyimler yaşatan grup, yayınladıkları 6 albümle ve etkileyici canlı performanslarıyla elektronik müziğin marka isimlerinden biri olmayı başardı.

Yılda yaklaşık 120 konser veren dünyaca ünlü grup, 2009 yılında yayınladıkları "The Legend of the Black Shawarma" albümlerinden sonraki ilk Türkiye konserlerini Bronx Pi Sahne'de veriyor.

(olm ben adamları amadeus mozart gibi falan sanıyodum lan adamlar varmış gerçekten ve bu derece şarkılarından milli marş yaptığımız dönemde istanbuldalar. 23 nisan cuma (=)

(alacağın olsun jimy hendrix)
(euhfkajdhfkjshfkgjshdjfg)

4 yorum:

mujd dedi ki...

kanka özür ama söz bile verdim ben o konsere :)))

mujd dedi ki...

ama sensiz olmaz ehueheuheuheu

aynn dedi ki...

allah verede israille tr nin arası bozulmaya. gelmezler sonra linç ederler diye eusdjhkjashdkjhsdf. hatta hemi falan yalan olur bu ülkede soyliyim.

bongaaaaaaaaaaalingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

eıufhakhsdfjalskdjhakjsdhfjashd
eufhaskjdhfkjsahdf

müjde dedi ki...

olum adamlarla tanışsam adımı yahudii gibi okuyacağım o derece yani