17 Şubat 2010 Çarşamba

toplumumuzun kanayan yarasına parmak basıyorum!!


Büyük üstad Nuri Alço'nun 80'li yıllarda çektiği filmleri geyik malzemesi yapsam da, çekildiği dönemde hanım kızlarımızı bilgilendirmek gibi ulvi bi amacı görev edinmiş filmler olduğu gerçeğini inkar da etmiyorum.
O yıllarda Bilgi paratoneri Nuri abimizin rol aldığı filmlerde genelde senaryo hemen hemen aynıydı. Hanım kızımız Nuri abimizle gece diskoya gider,sarhoş olup istemediği şeyler yapmasın diye alkol yerine gazoz içer diskoda (çünkü iyi kızlar alkol kullanmaz mesajı) ancak Nuri abimiz ona da bi çözüm bulup gazozuna ilaç ataraktan hatunu kötü emellerine alet eder falan bunu herkes biliyor zaten, ama Nuri abinin bu sosyal içerikli eğitim filmleri 80'li yıllarda o kadar populer olmasa, bazıları gazoz+ilaç olayının hala ekmeğini yiyebilecekti belkide.

Aradan geçen 25-30 sene içerisinde şartlar çok değişti, artık mağdur olan biziz lan!!!
one night stand vaadiyle kandırılmış gençler kervanına hergün birileri ekleniyor. uzaktan yaşlı gözlerle izliyorum bu adamları. geceleri gözüme uyku girmiyor nerde hata yaptılarda bu hallere düştüler diye düşünmekten.
sorun şu: erkekler one night stand kavramında etkisiz eleman. o gecenin elemanın şanslı gecesi olup olmayacağına hanım kızlarımız karar veriyor. ataerkil bir toplum olduğumuz inkar edilemez bir gerçek, peki biz nerde hata yaptıkta bu noktaya geldik?
ipleri kadınların eline bırakmışız ve onlar bunun tadını çıkarırken biz, bu gece şanslı gecemiz olur mu acaba diye kara kara düşünüyoruz.
one night stand mevzusunda misafir oyuncu olmak kaderimiz değil!!
kırın zincirlerinizi, ipleri elimize almanın vakti geldi!!!!
eğer örgütlenebilirsek, bu akımı türk erkekleri olarak benimseyebilirsek eninde sonunda pes edecekler ve gecenin sonunda karar mercii biz olacağız...

5 yorum:

ipleri eline almış kadın dedi ki...

Crazy denilen erkek çocuğu ne yaparsanız yapın ipler kadınların elinde çünkü siz erkeklerin işine yaracak çeşitli organları var.O yüzden boşuna çabalama.En azından iki mememiz var.Sen de var mı?

o diil de dedi ki...

tireks lan silikon yaptırır mısın ?

nazlı dedi ki...

sende 2 meme var ama erkekler olmadan pek bi işlevi olmaz o memelerin :/

aynen dedi ki...

şimdi herkes meme desin tamam mı? hadi bir ki üç...

mujd dedi ki...

meme

hacu bu resim harika yaa