3 Şubat 2010 Çarşamba

previously on LOST

en son heykel vardı.. lock vardı jabula rasa fln diyip dolanıyodu sora bi sercan el salladıydı gemideki figuran rolunde.. bişiler bişiler.. 6. sezondan devam ediyorum şimci..



spoiler'lar yakında..

5 yorum:

aynen dedi ki...

*jabula rasa diyen bi kel var ama lock deil. ı-ıh lock deil o kel. sınavları var onu rahatsız etmeyin şimdi, yoksa ''j'' diyince aynı adlı romandan bi cinayet uydurcam ona ama snavları var şimdi rahatsız etmeyin adamı.

*histerik kafa hareketiyle okunur

Adsız dedi ki...

İki kelime vardır ki, dilde hafif, terazide ağırdır ve Rahman olan Allah'a pek sevgilidir. Onlar 'Sübhanallahi ve bihamdihi, Sübhanallahil'azim" dir."
"Her kim, sabaha eriştiği, akşama eriştiği sırada yüzkere 'Sübhanallahi ve bihamdihi' derse, Kıyamet günü, hiçbir kimse, onun okuduğu bu Duadan daha üstününü getiremez. Ancak, onun söylediği bu Dua kadar söylemiş olan veya ondan daha fazlasını söylemiş bulunan kimse müstesnadır."
"Kim, bir günde, yüzkere 'Sübhanallahi ve bihamdihi" derse, onun günahları, deniz köpüğü gibi de, olsa, silinir!" buyurmuştur

aynen dedi ki...

hadi hepberaber allaaah diyip atlıyoruz bakalım uçabilecek miyiz??

pohpohperisi dedi ki...

töbe haşa, büyük günaha mı girdik ne..
pazar girmiş olabiliriz ama mümkün.

Adsız dedi ki...

Günahkar olduğunuz için bu duayı yolladım.Hamama gideceksin kırk tas su döküneceksin her tası dökmeden önce bu duayı okuyacaksın bütün günahlarından kurtulacaksın.Amin