6 Nisan 2010 Salı

tanrısal mı sanrısal mı bilemedim

bunu okurken önce inanmıyomuş gibi yapın genjlik yoksa eğlenmezsiniz söyliym.bi kerecik agnostik takılın lan işte, affediomuş diolla.

şimdi hacım farzedinki tanrı var taam mı. yaratmış etmiş tutmuş ama hep hani bi takım mal adamlar bi takım yaratmış ama takip etmemiş esprileriyle geziolarya... hah işte yaratmış hem de takip ediomuş olsun. takip ediyo derken müdahale yok yani, ha tanrı tabi canı istiosa var da biz bilmioz karınca çiflii gibiyiz mnskim bilmioz takılmamızdayız biz freş.

günler bööle geçiyo ama tabi karıncalar da boş durmuyo. nörobilimmiş nanoteknolociymiş falan yardırıyolla, her yer gelişio aldı başını yürüyo, beynimizle bilmemnereyi kontrol ediyoz bi tuşla bi şehri yerle bir edioz falan. benim burda merak ettiğim konu şu: bi yerden sonra bu adam boku çıktı lan kapıyorum sistemi demesin aq. düşünsene adam yaratmış takılıo keyfince sen içerden kopyalıyon bişiler, robot yapıyon, en basiti yürüyen merdiven yapıyosun falan. adam belki senin merdiveni çıkıp yorulmandan zevk alıyo arkadaş. sistemini mistemini kurmuş ayrıca ibadet falan. bişeylerin etrafında dönüyosun belirli günlerde belirli yerlere toplanıyosun, belirli saatlerde belirli hareketler yapıosun. belli ki adam bizi basit seviyo, size de öyle gibi gelmedi mi? hatta daha öncesine gidelim; mağarada saçından tuttuğuna kaydığın günleri seviyodu belki adam. sen nabıonşimdi? damacanaya çakıyosun. sonra neden kapattı? kapatır tabi aq adam tüylü müylü takılsın gezsin yumuşak seversiniz diye ne yarattıysa siktiniz daha neyin peşindesin.

5 yorum:

sikinde kanatlarını yolup sinek gezdiren dedi ki...

ahahahaha

olum fetislerimi yargılama yoluna itmesen beni

aynısı dedi ki...

kanatlarınıda sikimde yoluyorum evet

damacana lovers dedi ki...

latexin hastasıyım elimde değil

henk dedi ki...

ahhahha iyiymiş lan bu
hahahhah sikik

bu arada bekren davet lan! yeter aq 7 nisan oldu

CraZy_boy_17 dedi ki...

@henk

olm günler acayip hızlı geçiyo ya
gönderiyorum şimdi