14 Kasım 2009 Cumartesi

bir hikaye

eleman işten çıkar. o sırada beceriksiz arkadaşı ertesi sabah gideceği toplantı için giymeyi planladığı pantolonun ütüsüz olduğunu farkeder. hemen elemana mesaj atar. yardım ister. eleman yolunu değişip, bu acil durum için soluğu arkadaşının evinde alır. ev çok sıcaktır, soyunmaya başlar. (neyse oralara girmeyelim ahaha) eleman ütü yaparken, ortamda olan bir diğer kişi playlistinin en abuk şarkılarıyla geceye renk katar.

velhasıl kelam 2 bira sonrası eleman eve doğru yol alır. "o da ne oha lan burda çevirme mi olur" düşüncesi kafasında henüz cümleye dökülmemişken seksi kıyafetli, jartiyerli polis apla uzatır aleti...

acemidir eleman önce içine çekmeye çalışır alışkanlıktan, seksi kıyafetli siyah jartiyerli apla öyle diil "hööfle" der. aklını başından almıştır seksi kıyafetli siyah jartiyerli ince çoraplı seksi apla elemanın ne yaptıını bilmeden üfler.

"gel" der arkasından seksi kıyafetli siyah jartiyerli ince çoraplı hoş memeli apla. etkisindedir eleman artık onun siki tutmuştur kısaca.

öndeki araca yaklaştıklarında elemanın kafasında şimşekler çakar, herşeyin bir tuzak olduğunu farkettiği ana tekabül eden zaman dilimine eş-değer bir zamanda kendisine kurulam komplo gözünün önünden film şeridi gibi geçmeye başlar. "allllaaaahhh" diye bağırarak kendisinden geçer o an herşeyi anlamanın verdiği delirtici sinirle.

iş işten geçmiştir ve o an bir yaşına daha girer. namus misali resmi kıyafetli kişi aslında zekice bir oyunun başaktörüdür. hem devletim hem ben mantığını çok profesyonelce uygulayan bu kişiye bir an hayranlık duyar eleman ama bu süre öyle kısa sürer ki "ah be memleketim" mantığında boğulmaya devam eder...

yine uykusu gelir, uyumak ister...

6 yorum:

CraZy_boy_17 dedi ki...

hacı almayacaktım bira falan
tekele o niyetle gitmemiştim en azından ama buz dolabından bana nasıl baktıklarını görmeliydin....

DARK yazısını kocaman açmış buğulu buğulu bana bakan biraları görünce dayanamadım gidiym biraz seviym dedim, demez olaydım eve kadar beni takip ettikler beni, sonrası malum zaten

bgnkü bütün nickerim cinli dedi ki...

ben bekirle içmenin kutsanmış bişey olduguna inanırdım lan şok oldum, alkollu hayatta araba kullanmam (genelde yani) ama bekirle içtiysem içim çok rahat oluodu nasılsa cevirme fln olmaz die, işte şimdi korkmaya basladım ..

pohpohperisi dedi ki...

bekir statta da alkol masasında da cenabetsin olm :D

CraZy_boy_17 dedi ki...

yahu benden kaynaklanıyo olsa bize ilk geldiğinde çevrilirdi yıllardır bu ilk...

pohpohperisi dedi ki...

atinin yemek dönüşü de sen vardın, o büzük yusuf anlarını hatırlarsın merkezi yerlerine doğru yerleşen :D

Unknown dedi ki...

çok tanıdık geldi bak şimdi :)