24 Aralık 2009 Perşembe

anlamsız rüyalar serisi #1

rüyamın şokunu atlatmadan hemen yazıyorum sevgili pms,
okumazsanız pişman olursunuz :D
akşamüstü işten dönüş saatine yakın bekrenin evine gidiyorum, çalıyorum açan yok bakıyorum anahtar kapıda asılı. açıp giriyorum ev boş. bilgisayarın ordaki divanlardan kapı tarafındakine oturuyorum önüme masayı çekiyorum blogu açıyorum ve bişeler yazıyorum (bu arada ortam loş nedense).
derken kafamda bi ağırlık hissediyorum, ensemde bişe.. o divanların birleştiği yerde mont fln var o düştü sanıyorum itmek için arkamı dönüyorum ne görim? bi halı.. sarılmış orda duruyo üzerime doğru düşmek üzere alıp halıyı itiyorum arkaya doğru, iterken halının içinde ayak görüyorum sonra halı açılıyo ve içinden emre çıkıyo :D aeuheauhaee evet emre çıkıyo :)
"napıosun abi?" diyorum, "çocuklara süpriz yaptım geldiklerinde korkutcaktım ama patladım" diyo :) gülüyoruz vs. sonra emre mutfağa gidiyo acıktım sana da yumurta kırım mi diyo evet diyorum (burası pazar gününden bilinçaltı).
ve telefon çalıyo, hatunun biri, zeytinyağı var mı diyo, yok burası ev diyorum o yine suadiyeye zeytinyağı getirmicekmisiniz dio, lan ev lan bura diyorum kızıyorum, yok hala zeytinyağı, tamam sizi kimyagerimize bağlıyorum diyip emreye veriyorum telefonu ve ben kapıya gidiyorum çnk kapı açılıyo. bekren yanında tanımadığım 2 adamla içeri giriyo, arkasında umut da var ama umut üst kata çıkıyo :D :D
sonra bekren salona gelio işte naber şeşbeş belli benim geldiğimden pek memnun olmamış. böle çekiniyo fln, biri aradımı diyo, diyorum "zeytinyağı isteyn kız mı?" manidar bi şekilde evet diyo ve rüyam bitiyo..
----
çıkarılabilecek sonuçlar:
bekir: bi kızı zeytinyağı fbrikasında çalışıyorum diye götürüyo
umut: adamın biri seni de kestirdi gözüne
sami: sen nie yoksun kuzu
diğer iki eleman: çok mafya tiplerdi anlamsız :/
utku: bu rüyalarımdan bayıp artık rüyaya bile girmediğini düşünüyorum :)
emre: eauheauheauheauhe ayak parmakların çok küçük lan

yorumlarınızı bekliyorum :)

4 yorum:

mujd dedi ki...

canım hikayenin ana konusu benim

sami ve zeytinyağı konulu başlıkta

bekr serci umut ve hatta mustafadan hikayenin çeşitli varyasyonlarını
ögrenebilirsin
ama senin konuyu hiç bilmeden bu şekil rüyalar hatta sadece bu şekil rüyalar görmen bile kutsal bi hava kattı bloga

sana hangi tuşla tapıyorduk

saygılarımla

CraZy_boy_17 dedi ki...

burdan anladığım kadarıyla benim ev senin aklında; dağınık, sürprizlerle dolu, kalabalık ve istenmediğin bir yer olarak kalmış...

diğerlerine itirazım yok ama istenmediğin konusunda yanılmışsın hacı. (sadece kağıt oynarken elimize verdiğin zamanlar biraz kızıyo gibiyim)

müjde dedi ki...

bence emre gelince halıya saralım hacu kenarda dursun öyle

henkmudi dedi ki...

dururum ben ama ayak parmakları irice benim biraz