10 Eylül 2009 Perşembe

tekirdek

arkadaşlar çekirdek yerken dikkat etmeniz gereken bazı şeyler var.

ayçekirdeği denilen arkadaşı çitlemesi, kabak çekirdeğine nazaran daha kolay ve zahmetsizdir.
ayçekirdeği görsel olarak genelde ince, zarif, siyah, kendinden emin, biraz daha sert mizaçlı, özgüveni yüksek, tam böyle koç, ya da akrep dişisine benzer. iyi sevişiyor olabilir ama sizi yarı yolda terk edip gidebilir. bireysel takılmayı sever, fazla naz yapmaz, yalnızken de kendi kendine yeter. biraz kibirli olsa da iyi vakit geçirtir. vahşileşme durumu onun için sıradışı bişey değildir. kendisini çıtlarken biraz sert olmanız sorun olmaz hatta öyle gerekebilir. inat bir kozdur.

gelin görün ki kabak çekirdeği öyle değildir. kabak çek., özgüveni biraz düşük, ucundan bi dokundu mu kafa kısmı paramparça olmaya hazır, her daim ağlamaklı, hüzünlü, hafif tombul, coşkulu heyecan ve maceralardan ziyade uzun vadede risksiz, garantili, yumuşak ve yoğun duygulu ilişkilerin karakteridir. bu nedenle kabak çek. çitlerken çok nazik olmanız, soft sevişirmiş gibi davranmanız gerekir. yani bi koça yaptığınız gibi değil, naif bi terazi ya da başak (ama başaklar biraz takıntılı) ya da oğlakla berabermişsiniz gibi olmalı. öyle lap diye iki dişinizin arasında sıkıştırırsanız, 1001 parça kabuğu diş & dil ikilisinden ayıklayana kadar akla karayı seçersiniz. baş kısmını yavaşça, nazikçe çıtlatıp; 1. eğer çekirdek kalın kabukluysa sertçe ve kararlı biçimde devam etmeli, 2. ince yapılıysa aynen başlanıldığı gibi sonlandırılmalıdır.

bu da kulağınıza küpe olsun emi.

10 yorum:

o diil de dedi ki...

kabak çekirdeği yemek sanattır, herkesin harcı olamaz ve bilmeyen yememelidir. doğru noktaya tek bir hamle ile basınç yapmak ve içini yekpare olarak dudaklarınızdan içeri süzülmesine şahit olmak... Hele ki tombul bir çekirdekse alınacak haz normal çekirdeğin 4 çitlemesiyle alınacak hazza eşittir.

kabak candır adının iticiliğine aldanmayın.

gluck dedi ki...

evet bence de ama nazlı işte. kabul et.
"ben gelemem böylesine" diyen bulaşmasın.
dudaklarımın ortası şişti 1 saattir çitle çitle =(

o diil de dedi ki...

naz bi parça olursa iidir. bence kabakta bu naz tam kararı. lütfen bir şekilde kötülemeye çalışma. sen de geliomuşsun böylesine o zaman tadını çıkar. bazen komple ye bak o da değişik oluyor. bi yerden sonra bayıyor sonra tekrar ustalık işine dön ta ki bitene kadar... ahh ahh çok özledim efes dark'ı.

gluck dedi ki...

hayır ben aslında gelemiyorum böylesine, ben daha çok birinci tiplerden yanayım, tadını seviyorum kabağın o başka ama bunca eziyete, zahmete katlanıyor olmamın tek sebebi, aralarına girip işleyişlerini bir ajan edasıyla deşifre edip, insanlığa gerçek yüzlerini göstermek. tadı güzel ama tamam.

müjde dedi ki...

kaju candır

o diil de dedi ki...

bak bi artıyı daha unuyorsun, kabağı öküz gibi ye en fazla dişlerinin arasına biraz kalıntı bırakır ama ya o ilki simsiyah eder dudaklarını ve dişini. arada kaldığında kabak gibi kamufle de olamaz 5 mt yakınındaki herkes rahatlıkla bunu farkeder.

çiçekten çekirdek olmaz.

"ne lan bu" diyerek pardon'daki ikinci müdüre de gönderme yapmak geldi içimden bi yerden.


Kajuu. ah ahh yiyip bitirilesi... koduum şeyi türkiye'de üretilemiyo mu lan bu kadar pahalı olmazdı aq

CraZy_boy_17 dedi ki...

burç mevzusuna inanmaya başlıyorum sanırım :/

?who said that? dedi ki...

inanma bence deli oğlan.. bir bayan olarak şahsen koç hatunuyla seviştim gayet kırılgan ve yumuşaktı kendisi (kabak çekirdeği gibi..)

başağı teraziyi dışlamamak lazım,
some like it hard ;)

gluck dedi ki...

inan, inan kıreyzi boy.
sayın hu sed det: seninki istisnaymıştır. arada imalat hatası olabiliyo öyle.

mujd dedi ki...

başak candır