25 Haziran 2009 Perşembe

buralar sıcak

cehennem'den bildiriyorum:
buralar da çok sıcak, ki zaten bekren'le evlerimiz yakın, aynı sıcaklığı hissediyor olmalıyız.
hissediyor musun arakhna =)

o değil de benim şöyle bi teorim var:
bazı kimseler sıcağı çok hissetse ve rahatsız olsa dahi, bunu "öfh çok sıcaaak aq" gibi söylemlerle dile getirmiyor, kaderlerine razı olurmuş maskesi takıyorlar.
bence var ya, işte ben gibi, efenime söyleyeyim, bekren gibi falan, böyle dünya gözüyle sıcağı doya doya yaşayanlar ve bolcana yakınanlar, günahkâr ve isyankâr kimseler. bunlar şimdi bu dünyada "bakalım sıcağa ne kadar dayanabilecekler götler aosdljdj" şeklinde denemeye alınmış durumdalar. ancak şöyle bişey de var: çakallar var ki bu sıcaktan bir süre acemice yakındıktan sonra onu dindirme kurnazlığına gidecek, onlar da bence öteki tarafta şeytanla cehennemde iş birliği yapacak tipler ki şeytan onları kayırsın, fazla yakmasın, kazana köpürdeyen sabun toplarından atsın, işte ben diyeyim kokteyl siz deyin palmiye yaprakları, cibinlik (hastasıyım), tahtırevan ayarlasın falan...
ha bu sıcağı dindirme olayının da çeşitleri var, ufo vantilatör yoluna gidenler, karmaşık dalavereleri seven tipler olucaklardır, diplomasi çevirecekler şeytanın arkasından ama sonra nası bozuluyo vantilatör, yok elektrik olmayınca çalışmıyo, işte garanti belgesidir falan bi dolu işlem, nah şeytan da olayı keşfedince öyle arıza çıkarıcak.
yelpaze yoluna gidenler seksi tiplerdir muhtemelen, işte kartlarını açık oynayan, kıyak, saklicak bişeyi olmayan, ihtiraslı, ilkel, çünkü yelpaze gayet manuel bi alet, manuela ve hatta emmanuelle, yelpazeciler çok eğlenicek yani. dicekler "valla durum malum, senden istediğimiz belli, verebileceğimiz belli, gel anlaşalım".

budur yani.
yaşasın yelpaze.

çok yakında fotoğraf gelebilir bununla ilgili.

1 yorum:

CraZy_boy_17 dedi ki...

ibne bateman yüzünden, ne zaman sıcaktan bunalsam "I am sweating like a fucking rapist" der hale geldim. tik gibi bi şey oldu

ayrıca köpürdeyen sabun toplarından istiyorum :/