30 Temmuz 2009 Perşembe

AKCÇ

hacılar bıkmadım üşenmedim erkek milleti olan biz neden altta kalanın canı çıksın adlı sürpriz çıkışlar\gereksiz sululuklar yapıyoruz diye araştırdım.
şimdi aga darvin yaşasaymış maymunlara bakarken bu kısmada bi girişecekmiş diye prof arkadaşlarla bi kere hemfikiriz. sonuçta insan ırkı böyle maymun olsun şempanze olsun evrim basamakların ilerlerken böyle zıplangaç hayvanlarla ortak noktaları var bunu hepimiz biliyoruz. bununla zıplama olayına açıklık getirmiş oluyoruz ancak kompilike olan tarafı şöyle;

olay mekan açısından öğrenci ve\veya bekar evinde cereyan ettiğinden geleni gideni düşün, kalabalık bir ortam meydane geliyor. bu noktada istatistik biliminden yardım alacağız. bu tip kalabalık ortamlarda yapılan araştırmalar gösteriyorki mekanda en az iki adet börek yememiş(en büyük başarısı meme ellemek yada daha azı) arkadaşlar mevcut. vaziyet bu olunca bu arkadaşların altta olmanın heycanını yaşamak tenin tene teması(ortam sıcaklığına göre değişiklik gösterir) gibi bi takım tecrübeleri yaşatmak ve yaşın ilerlemesiyle oluşan kötümser ortamı bi nebze de olsa hafifletebilmek amacıyla anonim bekarlar tarafından bulunmuş akcç. burada dikkatinizi çekmem gereken şey ortamdakilerin hayatları boyunca karşı cinsle temasının ne kadar fazla olduğu değil, temasın sıfıra yakın olduğu arkadaşların kahraman sayıldığıdır.

son tahlilde gözlemlere dayanarak ve tabi yine istatistik çerçevesinde; genellikle dizilimin oluşumunda asla 2 adet masumumuzun üst üste gelmediği, börek yemiş arkadaşların ise en fazla 2 kişi geldiği ve hatta buna aykırı bi durum olduğunda atlaması gereken kişinin vodkasıyla olsun msnle olsun meşgüliyetini arttırarak olaya dahil olmadığı belirlenmiştir.

Hiç yorum yok: