5 Temmuz 2009 Pazar

buraya bi başlık uydurmam lazım ama çok uykum var afyon yazıp bırakmak da istemedim skicem bu köpeği

aklıma gelmişken ve uykumdan olmuşken şunu da yazıcam. eskiden millet afyona bağımlı gençler. ama komplesi olmasa da büyük çoğunluğu da müslüman bu bağımlıların. 11 ay boyunca keyiflerince kullanıyolar bunlar afyonu. kafalar güzel. fireş!
ama sultan geliyo tabi hersene. oruç moruç olunca alamıyolar afyonu ama bünye istiyo. bunlar da herzaman en güzel icatlara imza atan keş kafasını çalıştırıyolar ve şöyle bişi buluyolar. afyonu top top yapıyo hacım bunlar. sonra hepsini kağıtlara sarıyolar. ama birini 1 kat diğerini 2 kat falan. sonra sahurda yutuyolar bunları haytalar. tabi gün içinde bu toplar mide asidi falan olunca ortamda tek tek patlıyolar. patladıkça ağalarda kafa bi dünya oluyo. hem ramazan hem kafa bi dünya hacı. oruç da bozulmadı. ohh hayat bunlara güzel!

he işte demem o ki bu "afyonu patlamadı" falan diye bazı mallar tarafından bilmeden etmeden kullanılan laf burdan geliyo. sabah kalkınca keyifsiz olanlara siz de böyle diyebilirsiniz. zira o ilk kağıt patlayınca kafa bi dünya olucak!

evet...

1 yorum:

aynen dedi ki...

vay annanesinin vajina kılı!!!!!!!111 iiymiş...